Салат з селерою: вітамінний і низькокалорійний

Все буде добре

Хочете дізнатися, чим без докорів сумління наїдається на ніч, але при цьому залишається стрункою фіналістка всесвітнього конкурсу краси «Міс Всесвіт» Діана Гаркуша? Вона розкрила свою таємницю, вкриту мороком! Діана повідала рецепт вітамінного і низькокалорійного салату з селерою.

Інгредієнти:

  • Корінь селери – 1 шт.
  • Кисле яблуко – 1 шт.
  • Волоський горіх без шкірки – 1/4 ст.
  • Червонокачанна капуста  1/2 головки
  • Сік лимона  2 ст. л.
  • Петрушка  1 пучок
  • Кріп  1 пучок
  • Чорний кунжут  2 ч. л. насіння

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японська дієта на 14 днів: меню на кожен день

Приготування:

  1. Очистити шкірку яблука і корінь селери. Корінь селери, яблуко і капусту нарізати соломкою, горіхи подрібнити. Всі інгредієнти перемішати в мисці.
  2. Для приготування заправки з‘єднати нежирну сметану та сік лимона. Додати сіль, перець, цукор за смаком, подрібнену зелень. Ретельно перемішати. Змішати всі інгредієнти з заправкою. Ретельно перемішати.
  3. Подати на великому блюді, прикрасивши волоським горіхом, листям селери, присипавши насінням кунжуту.