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
Рецепт судака під соусом песто від Артема Радучича | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Судак під соусом песто: рецепт Артема Радучича

Все буде добре

З річкової риби можна готувати вишукані ресторанні страви. Пропонуємо вам рецепт судака, який розробив український шеф-кухар балканського походження Артем Радучич.

vlcsnap-2017-04-20-14h21m32s186

Судак під соусом песто на картопляній подушці

Складові:

Для риби:

  • судак – 0,5 кг;
  • картопля – 0,5 кг;
  • мак – 1 ч. л.;
  • чебрець – 6 гілочок;
  • імбир – 20 г;
  • лимон – 300 г;
  • домашній кетчуп;
  • бульйон;
  • горіх волоський – 30 г;
  • буряк – 100 г;
  • молоко – 2 ст. л.;
  • сіль, перець – до смаку

Читайте також: Рецепт судака від Євангеліни Філіпенко

Для соусу песто:

  • пармезан – 120 г;
  • базилік – 30 г;
  • оливкова олія – ​​60 г;
  • сіль, перець – до смаку;
  • лимонний сік – 20 мл;
  • горіх волоський – 30 г;
  • часник – 1 голівка;
  • борошно – 50 г

Читайте також: Рулет з судака за рецептом Саші Швеця

vlcsnap-2017-04-20-14h21m35s200

Приготування:

  1. Приготувати картопляне пюре. Відварити картоплю, потовкти, додати вершкове масло
  2. Запарити мак в окропі на півгодини. Коли мак стане м’яким, ввести його в пюре, перемішати.
  3. Приготувати маринад і соус для запікання. У лимонний сік додати натерту цедру та імбирний корінь. Додати сіль, чебрець, перець за смаком.
  4. Нарізати філе судака товщиною не більше 2 см.
  5. Маринувати філе судака 3 хвилини.
  6. Домашній кетчуп розвести з бульйоном, додати листочки чебрецю, волоські горіхи, перець, сіль, цукор. 2-3 хвилини кип’ятити в соуснику.
  7. На змащене маслом деко викласти один на інший шматочки маринованого судака, поливаючи кожен з них соусом.
  8. Приготувати соус песто. Нарізати часник і базилік. Додати волоські горіхи, оливкову олію, сіль.
  9. Поступово ввести в соус борошно і пармезан. Виліпити з отриманого тіста коло і накрити їм рибу.
  10. Випікати рибу разом з тестом в духовці за 180° 15 хвилин.
  11. Приготувати буряковий соус: з буряка зробити фреш, закип’ятити, додати сіль, перець, варити до загустіння.
  12. На тарілку викласти картопляне пюре, потім рибу з соусом песто, ще трохи пюре, прикрасити свёкольним соусом.