Курячі гомілки на мангалі: рецепт від Жені Клопотенка та Олени Курилової

Все буде добре

Курячі гомілки і стегенця на решітці на мангалі? Здавалося б, кого цим можна здивувати? Але Євген Клопотенко знайшов спосіб потішити вашу компанію, а Олена Курилова запропонувала рецепт овочевого соусу, який прикрасить будь-яку м’ясну страву на грилі.

vlcsnap-2017-04-24-14h04m04s151Інгредієнти для курячих рулетів:

  • Курячі гомілки (або стегенця) – 20 шт .;
  • Болгарський перець – 3 шт .;
  • Лимонний сік – до смаку;
  • Соняшникова олія – до смаку;
  • Сіль, перець – до смаку

vlcsnap-2017-04-24-14h01m40s2Готуємо курячі гомілки на мангалі:

  1. Відокремити м’ясо від кістки, але не до кінця.
  2. Відбити філе.
  3. Приготувати маринад з лимонного соку, перцю, солі і соняшникової олії.
  4. Змастити маринадом філе за допомогою пера.
  5. Нарізати перець скибочками для начинки.
  6. Сформувати рулети. Закріпити зубочисткою.
  7. Загорнути кісточку в фольгу.
  8. Запікати на мангалі.

vlcsnap-2017-04-24-19h30m37s240

Інгредієнти для овочевого соусу:

  • Помідори – 2 шт.;
  • Болгарський перець – 1 шт.;
  • Часник – 2-3 зубчики;
  • Кінза – до смаку;
  • Сіль, перець – до смаку

Готуємо овочевий соус до курки:

  1. Помідори і перець замотати у фольгу і відправити запікатися на вугіллі.
  2. Подрібнити часник і кінзу.
  3. Зняти шкірку з готових овочів. Розім’яти в однорідну масу, змішати з перцем, сіллю, кінзою і часником.