Як приготувати рибу на мангалі: рецепт Ольги Мартиновської

Все буде добре

Ви досі не знаєте, як приготувати рибу на мангалі, щоб було недорого, ситно і виглядало не нудно? Переможниця «МастерШеф 3» Ольга Мартиновська запропонувала рецепт рибних спіральок з морквою.

Попередній рецепт рубрики: Язики на грилі: рецепт Сергія Калініна

vlcsnap-2017-04-26-18h47m05s37

Спробуйте замість звичного лосося на грилі приготувати шашлик зі скумбрії

Інгредієнти:

  • Скумбрія свіжоморожена – 4 шт.;
  • Морква – 3 шт.;
  • Соєвий соус – 6 ст. л.;
  • Лимон – ½ шт.;
  • Сіль, перець – до смаку

Читайте також: Курячі гомілки на мангалі: рецепт від Жені Клопотенка та Олени Курилової

vlcsnap-2017-04-26-13h33m34s75

Рецепт риби на мангалі від Ольги Мартиновської сподобався навіть Еммі, доньці Олени Мельник

Як приготувати рибу на мангалі спіральками:

  1. Відокремити голову скумбрії і профілювати рибу.
  2. Додати соєвий соус, сіль, перець, сік половини лимона.
  3. Морква нарізати тонкими пластинами і згорнути рулончики.
  4. Зверху загорнути філе спіральками в різні боки. Закріпити шампуром.
  5. Поставити на мангал і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля