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
Китайські булочки: рецепт Олени Курилової | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт китайських булочок від Олени Курилової

Все буде добре

Екстрасенс Олена Курилова привезла з однієї із захоплюючих подорожей справжній рецепт китайських булочок баоцзи. Приготуйте солодкі і солоні пиріжки, що ніколи не пригорять, у себе вдома!

vlcsnap-2017-04-26-21h26m32s208

Для тіста вам знадобиться:

  • борошно – 600 г;
  • тепле молоко – 120 мл;
  • свіжі дріжджі – 60 г;
  • цукор – 90 г;
  • рослинне масло – 60 мл;
  • дрібка солі
  • теплий сік шпинату – 120 мл
  • теплий сік буряка – 120 мл

Читайте також: Качка по-пекінськи від Сергія Калініна

vlcsnap-2017-04-26-21h26m36s0

Для солоної начинки:

  • свинячий фарш – 300 г
  • капуста – 300 г
  • морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • тертий імбир – 1 ч. л.
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • кмин – 1 ч. л.
  • сіль, перець – до смаку
  • олія для смаження

Читайте також: Китайська бита курка Бань-Бань від Сергія Калініна

vlcsnap-2017-04-26-13h35m28s208

Для солодкої начинки:

  • волоський горіх – 50 г
  • родзинки – 50 г
  • курага – 50 г
  • кунжут – 20 г
  • ром або коньяк – 2 ст. л
  • мелений кардамон або гвоздика – 1 ч. л.

Читайте також: Рецепт пиріжків-яблучок від Максима Ганаги

vlcsnap-2017-04-26-13h35m25s171

Рецепт китайських булочок:

  1. Для початку приготуйте опару: змішайте тепле молоко, цукор і дріжджі і залиште їх в теплому місці на 10 хвилин, щоб рідина почала пінитися.
  2. Поступово введіть в опару борошно, рослинну олію і щіпку солі і замішайте еластичне тісто.
  3. Розділіть тісто на 3 рівні частини. В одну частину додайте сік шпинату, в другу – сік буряка. Третю частину залиште білої.
  4. Приготуйте солону начинку: цибулю, моркву і капусту подрібніть і обсмажте на олії.
  5. Окремо обсмажте свинячий фарш, посоліть і поперчіть його.
  6. Змішайте фарш з обсмаженими овочами, додайте подрібнений часник, тертий імбир, соєвий соус, кмин, сіль і перець до смаку.
  7. Приготуйте солодку начинку: подрібніть до однорідності волоські горіхи, родзинки, курагу і кунжут; Додайте в суміш ром або коньяк, мелений кардамон або гвоздику, перемішайте.
  8. Розкачайте з тіста невеликі коржики, всередину покладіть солону начинку. Зліпити пиріжки, защипніть край в один хвостик.
  9. Щоб зробити смугасті булочки з солодкою начинкою, розкачайте шматочки тіста трьох різних кольорів в смуги однакового діаметра.
  10. Покладіть три шари тіста один на один, змащуючи їх рослинною олією.
  11. Рівномірно розподіліть зверху солодку начинку і скачайте всі три шари разом в рулет.
  12. Розріжте його ножем на частини 3-4 см шириною.
  13. Накрийте пиріжки і булочки рушником і залиште їх на 20 хвилин, щоб вони піднялися і збільшилися вдвічі.
  14. Приготуйте парову баню, використовуючи велике сито або пелюсткову форму-пароварку.
  15. Покладіть на неї зверху пиріжки і булочки і готуйте їх на пару 20 хвилин.
  16. Для зберігання огорніть булочки харчовою плівкою і тримайте їх в холодильнику; розігрівайте протягом хвилини в мікрохвильовці.