PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Перетворюємо горілу скумбрію на шедевр кулінарії!

Все буде добре

Ось ви насолоджуєтеся пікніком, і вирішили замість звичного шашлику приготувати скумбрію на грилі. Запахло смаженим, і ви з жахом розумієте, що ваша рибка зіпсована? Без паніки! Кулінар Сергій Калінін знає, як врятувати довгоочікувану скумбрію! Всього кілька секретів – і ви протягом 10 хвилин перетворите обгорілу рибу на шедевр кулінарного мистецтва. І навіть якщо ваша скумбрія на грилі вдалася і не підгоріла, то цей рецепт обов’язково вам стане в нагоді.

Інгредієнти для скумбрії на грилі:

  • Скумбрія – 3 шт.;
  • Кріп – пучок;
  • Петрушка – пучок;
  • Шпинат – пучок;
  • Цедра одного лимона;
  • Соняшникова олія – ​​3 ст. л.;
  • Помідор – 2 шт.;
  • Цукіні – 1 шт.

Читайте також: Як приготувати рибу на мангалі – рецепт Ольги Мартиновської

Приготування скумбрії на грилі:

  1. Зелень подрібнити.
  2. Зняти з риби обгорілу шкірку, фольгу змастити олією.
  3. Нарізати тонкими кільцями помідор, цукіні порізати слайсами.
  4. На фольгу помістити цукіні, рибу, посипати зеленню і цедрою лимона.
  5. Рибу укрити кружечками помідора, загорнути в слайси цукіні.
  6. Загорнути рибу фольгою і випікати на барбекю на 5-7 хвилин.

 

І ВАШУ СКУМБРІЮ НА ГРИЛІ ВРЯТОВАНО!

Смачного!