Рулет з кропиви і кульбаби: рецепт Ольги Сумської

Все буде добре

Які ви знаєте страви з кропиви і кульбаби? Можна, наприклад, додати в суп, а якщо зробити основною частиною рецепту? Актриса і добра господиня Ольга Сумська розповіла, як готувати корисні рулети з кропивою і кульбабами.

vlcsnap-2017-05-01-16h30m14s148

Інгредієнти для рулетів з кропивою:

  • Вірменський лаваш – 2 шт.;
  • Молоде листя кропиви – 600 г;
  • Оливкова олія – 4 ст. л .;
  • Червоний цибуля – 1 шт .;
  • Сир фера – 200 г;
  • Сік одного лимона;
  • Подрібнені волоські горіхи – 70 г;
  • Сіль до смаку

Приготування рулетиків з кропивою:

  1. Підготовлену кропиву бланшувати в киплячій воді, відцідити. Охолодити, віджати воду і дрібно нарізати.
  2. Розігріти масло на сковороді, додати нарізану кубиками цибулю, пасерувати його, додати кропиву, хвилинку перешкодити і зняти з вогню. У остигнула масу додати горіхи, лимонний сік і фету. Посолити до смаку.
  3. Змастити начинкою лаваш, згорнути. Обсмажити на сковороді-гриль. Порізати шматочками.

Читайте також: Топ-3 чарівні трави для схуднення – поради дієтолога

vlcsnap-2017-05-01-16h30m00s13

Інгредієнти для рулетів з кульбабами:

  • Вірменський лаваш – 2 шт.;
  • Листя кульбаби – 600 г;
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт .;
  • Оливкова олія – 4 ст. л .;
  • Сік одного лимона;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль, перець – до смаку

Приготування рулетиків з кульбабою:

  1. Обсмажити дрібно нарізану цибулю.
  2. Додати заздалегідь бланшірованние нарізані дрібно листя кульбаб
  3. Додати сік лимона, перець, часник і сіль.
  4. Сформувати рулет, як і з начинкою з кропиви. Обсмажити на сковороді-гриль. Нарізати порційно.

Читайте також: Суп хорошої дружини з рисом і гранатовим соком від Ольги Сумської