Шедеври мексиканської кухні – готуємо Такос!

Все буде добре

Хочете дізнатися, як приготувати страви, якими ласують зірки? Тепер у вас є така можливість, адже наш кулінарний шпигун Самвел Адамян знову у справі. Він навчить вас готувати таку саму елітну закуску з дорогого ресторану за доступною ціною – відновив рецепт такос в домашніх умовах!

Складові:

  • Куряче філе – 200 г
  • Авокадо – 1 шт.
  • Томат – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Лук білий – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Імбир – 5 г
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Суміш перців – 0,5 ч. Л.
  • Листя молодого буряка – 1 пучок

Для паляничок такос:

  • Рисове борошно – 50 г
  • Кукурудзяне борошно – 100 г
  • Пшеничне борошно – 150 г
  • Водорості норі – 2 пластини
  • Суміш перців – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 щіпка
  • Сіль – 0,5 ч. Л.
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Яєчний білок – 1 шт.
  • Вода – 0,5 ст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблена закуска співака Потапа

Приготування:

  1. Для паляничок такос змішати сухі інгредієнти, яєчний білок і додати масло.
  2. Поступово дотиснути воду, замісити тісто.
  3. Розкачати тісто, вирізати круглі коржі, надати їм форму.
  4. Відправити в духовку на 7 хвилин за температури 200° С.
  5. Для начинки нарізати філе слайсами, натерти спеціями, обсмажити і подрібнити.
  6. Дрібно нарізати болгарський перець, цибуля, часник, авокадо, томат та імбир.
  7. Додати листя молодого буряка.
  8. З’єднати всі інгредієнти начинки і добре перемішати.
  9. Помістити начинку в палянички такос.
  10. Подавати з заправкою з йогурту, подрібненого кропу, солі і перцю.

Смачного!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля