Підгоріла курка: що робити? Секрет Сергія Калініна

Все буде добре

Що робити, якщо підгоріла курка? Кулінар-рятувальник зі стажем Сергій Калінін розповів, за допомогою чого можна врятувати підгорілу курку – зробимо для неї карамельно-горіхову шубку!

vlcsnap-2017-05-04-19h03m48s173

Вам знадобиться:

  • Підгоріла курка – 1 шт.;
  • Оливкова олія – 1 ст. л.;
  • Цукор – 200 г;
  • Соєвий соус – 2 ст. л.;
  • Перець чилі – 1 ч. л.;
  • Сіль – щіпка;
  • Арахіс або волоські горіхи – 200 г

Читайте також: Качка вийшла жорстка: що робити і як виправити? 

vlcsnap-2017-05-04-19h15m37s24

Приготування:

  1. Розтопити на сковороді цукор в ложці води, додати підігрітий соєвий соус, перець чилі, сіль – вийде карамельний соус.
  2. Зняти з запеченої підгорів курки обгорілу шкірку, покрити карамельним соусом.
  3. Подрібнити волоські горіхи в крихту.
  4. Плотно засипати горіховою крихтою всю курку з карамеллю. Добре притиснути горіхи лопаткою, щоб на курці утворився горіховий панцир.
  5. Поставити випікати в духовку на 7-10 хвилин за температури 200 градусів.

Читайте також: Перетворюємо горілу скумбрію на шедевр кулінарії!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля