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
Смачний маринад для шашлику з яловичини: рецепт | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Маринад для шашлику з яловичини: рецепт покроково

Все буде добре

Ви хочете приготувати смачний шашлик з яловичини і підбираєте рецепт маринаду, щоб розм’якшити жорстке м’ясо? А чи всі засоби ви використовували? Час приготувати щось більш оригінальне, ніж уксусно-цибульну суміш або кефір! Пропонуємо оригінальний маринад для шашлику з яловичини.

Томатний маринад для шашлику з яловичини

Інгредієнти на 1 кілограм м’яса:tomato-pasta

  • томатна паста – 2 ст. л .;
  • часник – 4 зуб.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • болгарський перець – ½ шт .;
  • сіль – 1 ч. л.
  • хмелі-сунелі, чорний перець, червоний перець – до смаку
  • свіжі петрушка, базилік, чебрець – до смаку

Приготування:

  1. Пропустити часник через часничницю.
  2. Нарізати дві середні цибулини півкільцями.
  3. Болгарський солодкий перець нарізати соломкою або дрібними кубиками.
  4. Додати спеції і дрібно нарізані свіжі трави.
  5. Полити ы натерти м’ясо маринадом і відправити у холодильник на час від 1 до 2 годин.

Читайте також: Маринад для шашлику з курки: рецепт покроково

Пивний маринад для шашлику з яловичини

Інгредієнти на 1 кілограм м’яса:pivo_t

  • пиво темне – 1 склянка;
  • оливкова олія – 3 ст. л .;
  • оцет бальзамічний – 3 ст. л.

Приготування:

Тут набагато швидше: просто перемішати інгредієнти. Замочити м’ясо в такій суміші 1 годину, помістивши в холодильник в пакеті або каструлі. Рецепт такого маринаду годиться і для шашликів, і для стейків.

Читайте також: Швидкий маринад для шашлику – топ-3 експрес методи

Ананасовий маринад для шашлику з яловичини

Інгредієнти на 1 кілограм м’яса:ananas

  • ананас свіжий – ½ шт.
  • часник – півголівки;
  • олія соняшникова – 1 ½ ст. л.;
  • винний оцет – 100 мл;
  • цибуля ріпчаста – 1 ½ шт.
  • орегано сушений – 1 ½ ч. л .;
  • сіль – до смаку

Приготування:

  1. Часник почистити, нарізати дрібно. Нарізати без шкірки половину кількості ананаса. Змішати в блендері до однорідності.
  2. В отримане пюре влити оцет, масло, всипати орегано, перемішати.
  3. Шматочки яловичини заливаються маринадом і перемішуються з ним.
  4. Зверху викласти нарізану півкільцями цибулю. Залишити на 4 години.
  5. Додати цибулю і невикористаний ананас до шашлику при нанизуванні.

Читайте також: Травневі свята 2017: як посмажити шашлик без мангалу?

Сміливо смажте шашлик з яловичини: вибирайте, який маринад найсмачніший і дивуйте друзів!