Цукерки брігадейро: рецепт бразильських ласощів

Все буде добре

Брігадейро – рецепт цукерок зі згущеного молока родом з Бразилії, дуже популярний в інтернеті. Але не всім вдається їх приготувати з першого разу! Шеф-кухар Хосе Антоніо Руїз дав майстер-клас глядачам «Все буде добре»

vlcsnap-2017-05-10-14h39m01s61

Брігадейро – цукерки зі згущенки

Складові:

  • молоко – 400 мл;
  • цукор – 120 г;
  • ванільна паличка (або 10 г ванільного цукру);
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • вершкове масло – 25 г;
  • какао – 4 ст. л.

Присипка:

  • кокосова стружка;
  • какао;
  • мелені горіхи;
  • кунжут

Читайте також: Банановий фостер – рецепт десерту від Ектора Хіменес-Браво

Приготування:

  1. Зварити згущене молоко – в магазинному забагато цукру! Змішати молоко, цукор і ванільну паличку (ванільний цукор) в каструлі з товстим дном. На середньому вогні довести молоко до кипіння, зменшити вогонь. Постійно помішуючи, варити близько 50 хвилин.
  2. Додати соду. Постійно помішуючи, уварювати ще 10 хвилин.
  3. Додати в масу вершкове масло і какао. Уварити до потрібної консистенції.
  4. Охолодити до кімнатної температури. Потім відправити в магазин на 20 хвилин.
  5. Сформувати кульки і обкачати в присипці. Врахуйте, що перед обкаткою потрібно дозволити цукеркам трохи постояти при кімнатній температурі.
  6. Сформовані кульки обваляти в присипці
  7. Готові цукерки прибрати ще на годину в холодильник до повного застигання маси.

Читайте також: Рецепт китайських булочок від Олени Курилової

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля