Свиняча селезінка у виноградному листі: готуємо делікатес

Все буде добре

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво був обурений непопулярністю у нас такого субпродукту як селезінка. Що можна приготувати зі свинячої селезінки, він розповів у студії «Все буде добре»!

vlcsnap-2017-05-11-16h45m42s27

Інгредієнти для страви з селезінки:

  • свиняча селезінка – 400 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • печериці – 150 г
  • відварені білі гриби – 100 г;
  • сир «Сметанковий» – 30 г;
  • овочевий бульйон – 1 л;
  • виноградне листя мариноване – 15 шт .;
  • морква – 100 г;
  • корінь селери – 100 г;
  • сухе біле вино – 150 мл;
  • сіль, чорний перець – до смаку;
  • зелень (кінза, петрушка) – 50 г

Читайте також: Сімейний рецепт супу з редиски від Ектора Хіменес-Браво!

Як готувати селезінку свинячу з овочами:

  1. Очищену свинячу селезінку вимочити в холодній воді (30 хвилин), покласти в киплячу підсолену воду і прокип’ятити 5-7 хвилин.
  2. На дно каструлі покласти нарізані кружальцями моркву, селеру, на них кубиком нарізану селезінку; посолити, поперчити, полити вершковим маслом і білим вином – тушкувати під кришкою в духовці (180 ° С) приблизно 10 хвилин.
  3. За цей час приготувати шампіньйони: почистити, ретельно помити і обсмажити крупно нарізаними в невеликій кількості вершкового масла, потім посолити і поперчити. Додати білі гриби.
  4. Овочеву масу, гриби і селезінку подрібнити в м’ясорубці, додати тертий сир. Загорнути фарш у виноградне листя, додати овочевий бульйон, тушкувати 10 хвилин в духовці.
  5. Подавати страву з соусом «Ахі».

vlcsnap-2017-05-11-16h45m51s101

Інгредієнти для соусу ахі:

  • арахіс – 250 г;
  • гострий перець – 2 шт.
  • зелена цибуля – 50 г;
  • яйце – 1 шт .;
  • лимон, – 1 шт .;
  • овочевий бульйон – 250 г;
  • сіль і чорний перець – до смаку

Читайте також: Шедеври мексиканської кухні – готуємо Такос!

Приготування:

  1. Відварити яйце круто і порізати на дрібні шматочки.
  2. Почистити і дрібно порізати перець, цибулю, вичавити з лимона сік і перемішати з овочами і порізаним яйцем.
  3. Обсмажити на сухій сковороді арахіс, очистити його від шкірки і перемолоти в блендері до стану пюре.
  4. Перемішати це пюре з підігрітим бульйоном, сюди ж додати овочі з яйцем і соком лимона, посолити і знову добре перемішати.
  5. Якщо «Ахі» вийшов надто густим, можна додати в нього трохи теплої води.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля