PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Дієтична запіканка з лосося: рецепт Вілла Сміта

Все буде добре

Сніданок може вас вразити, якщо він буде приготований з лосося, грибів та шпинату! Бюджетний рецепт запіканки з лосося розкрив відомий український актор Віталій Борисюк, надихнувшись тим, як її готує американська кінозірка Вілл Сміт.

zapekanka_losos

Черевця лосося – 300 г;

Грибний бульйон – 200 мл;

Гриби – 100 г;

Шпинат – 200 г;

Заморожений зелений горошок – 200 г;

Борошно – 1 склянка;

Яйце – 1 шт.;

Молоко – 1/3 склянки;

Сіль, перець – до смаку;

Свіжий чебрець – 1/4 ч. л.;

Зерна гірчиці – 1/4 ч. л.

Читайте також: Рулет з кропиви і кульбаби – рецепт Ольги Сумської

Приготування дієтичної запіканки з лосося:

  1. Черевця лосося нарізати на однакові невеликі шматочки і викласти рівномірним шаром на пергамент для запікання, залишивши вільні краю. Залити в каструлю грибний бульйон, додати шпинат, розморожений зелений горошок, чебрець, перець чилі, дрібку солі.
  2. Довести до кипіння і зняти з вогню. У мисці змішати борошно, нарізаний кубиками болгарський перець, суху гірчицю, яйце і молоко до отримання однорідної маси. У форму з лососем вилити грибний бульйон.
  3. Потім поверх рівномірно викласти борошняну масу. Загорнути краї пергаменту, зв’язати їх ниткою. Запікати 25 хвилин у духовці, попередньо прогрітій до 180-200 градусів.

Читайте також: Як вибрати червону рибу