Яблучний соус до курки від кулінара Ігоря Місевича

Все буде добре

Соковита курочка на грилі – якою може бути ще межа мрій? Кулінарний експерт Ігор Місевич стверджує, що цю страву можна зробити ще кращою, якщо приготувати незвичайний соус з яблук! Ви будете здивовані цим смаковим поєднанням!

Яблука –300 г;

Лук – 2 шт.;

Часник – 2 шт.;

Лимонний сік – 3 ст. л.;

Яблучний сік – 200 г;

Перець – 1/2 ч. л.;

Цукор – 2 ст. л.;

Кориця – 1/2 ч. л.;

Сіль

Читайте також: Шашлик в гранатовому соці від Миколи Тищенка

Приготування яблочного соусу:

  1. Для яблучного соусу очищені натерті яблука варити з підсмаженою цибулею до повної готовності в яблучному соку.
  2. Додати лимонний сік, часник, перець, цукор, корицю і сіль. Збити блендером.