Страва з бадилля редиски: пиріг від Артема Радучича

Все буде добре

Напевно, ви ще не знаєте, що можна приготувати з бадилля редиски. Вам допоможе шеф-кухар Артем Радучич, який стверджує, що зелень навіть корисніша за сам овоч!

vlcsnap-2017-05-16-12h59m10s149

Для начинки:

Бадилля редиски – 100 г;

Петрушка – 100 г;

Кріп – 100 г;

Яйце – 5 шт.;

Вершки – 400 мл;

Твердий сир Голландський – 200 г;

Бекон – 200 г

Читайте також: Судак під соусом песто – рецепт Артема Радучича

vlcsnap-2017-05-16-12h59m53s64

Для тіста:

Борошно – 3 скл.;

Вершкове масло – 300 г;

Цукор – дрібка;

Сіль – дрібка;

Яйце – 1 шт.;

Сода – на кінчику ножа;

Лимонний сік – 1 ст. л.

Читайте також: Дієтична запіканка з лосося – рецепт Вілла Сміта

vlcsnap-2017-05-16-13h00m14s17

Готуємо страву з бадилля редиски:

  1. Масло розм’якшити, перетерти з цукром і яйцями.
  2. Всипати борошно, змішане з сіллю і гашеною лимонним соком содою.
  3. Швидко замісити тісто і поставити його на 1-2 години в холодильник.
  4. Бадилля замочити в розчині солі 30 хвилин. Промити холодною водою, ошпарити окропом.
  5. Видалити стебла, подрібнити, віджати від зайвої вологи.
  6. Обсмажити з беконом, петрушкою і кропом.
  7. Викласти тісто в роз’ємну форму, покласти начинку, залити яєчно-вершковою сумішшю.
  8. Посипати тертим сиром або покласти нарізані шматочки і випікати в духовці до готовності 30 хвилин за 180°.

Читайте також: Сімейний рецепт супу з редиски від Ектора Хіменес-Браво!