PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Печиво «Кали» за 5 хвилин від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Хочете потішити рідних домашньою випічкою, але у вас на це немає часу і ви впевнені, що будь-яке тісто довго готується і випікається? Кулінар Тетяна Литвинова стверджує, що вона може приготувати неймовірно красиве і смачне печиво всього за 5 хвилин! Тепер зможете і ви!

Яйця – 3 шт.;

Борошно – 1 скл.;

Цукор – 1 склт.;

Рафінована соняшникова олія – ​​3 ст. л.;

Цукати – 200 г;

Солодка соломка

Читайте також: Дитяче печиво – рецепт «Кольорові олівці»

Приготування:

  1. Розігріти духовку з деком до 200° С
  2. Збити яйця з цукром до світлої маси, поступово вводити борошно. За консистенцією тісто має бути, як густа сметана.
  3. Помістити тісто на змащене маслом деко у вигляді круглого печива. Зберігати відстань між печивом 3-4 см. Випікати протягом 3 хвилин.
  4. Порізати цукати соломкою, склеїти гарячі коржі у вигляді кали, встромити шматочок цуката і соломку всередину квітки.
  5. Відправити в духовку на 1 хвилину.

Смачного!