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
Кольорові макарони фарфалле: рецепт в домашніх умовах | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Домашні кольорові макарони фарфале: рецепт Соні Шидлик

Все буде добре

Учасниця другого сезону «МастерШеф Діти» Соня Шидлик любить готувати для молодшої сестри кольорові макарони: рецепт в домашніх умовах пасти фарфалле і двох соусів вона відтворила в студії «Все буде добре» під наглядом двох шеф-кухарів міжнародного класу.

vlcsnap-2017-05-18-19h05m10s103

Готуємо домашні кольорові макарони фарфале

Борошно пшеничне – 200 г;farfalle

Борошно з твердих сортів пшениці – 4 ст. л.;

Яйця – 2 шт. (1 яйце + 1 жовток);

Рослинна олія – 1 ст. л.;

Шпинатне пюре – 2 ст. л;

Лляне насіння (подрібнене) – 1 ч. л.;

Сіль –  до смаку;

Вода

1. Шпинат вимити, скласти в сито і опустити на 2 хвилини в киплячу воду. Подрібнити в блендері в пюре. За консистенцією шпинатне пюре повинно нагадувати густу сметану.

2. Змішати два види борошна, сіль.

3. Розділити 1 яйце на білок і жовток.

4. У борошно додати яйця + жовток, рослинне масло, перемішати.

5. Додати подрібнене лляне насіння, шпинатне пюре.

6. Вимісити еластичне тісто, загорнути в харчову плівку, відправити в холодильник на 15 хвилин.

7. Розкачати тісто в тонкий пласт, розділити на квадрати 3х3 см, нарізати. Центр квадрата змочити водою і зібрати в бантик, притиснути.

Секрет 1: Нарізати тісто потрібно фігурним ножем для піци, щоб краю були з зубчиками

Секрет 2: Щоб фарфалле тримали форму і не розварювалися, перед тим як формувати бантик, змочіть центр тесту водою

8. Відварити фарфале в киплячій воді 5-7 хвилин.

9. Відкинути на друшляк.

Читайте також: Равіолі зі шпинатом – рецепт Олі Полякової

Готуємо лавандово-медовий соус

Оливкова олія – 6 ст. л.;lavanda

Яблучний оцет – 2 ст. л;

Лимонний сік – 1 ст. л.;

Часник – 1 зубчик;

Гірчиця – 1 ч. л.;

Мед – 2 ст. л.;

Квіти лаванди – 1 ч. л

1. Квіти лаванди розтерти у ступці

2. Змішати всі інгредієнти, збити до однорідності.

Читайте також: Чорно-біла паста з фісташковим соусом – рецепт Дмитра Горовенка

Готуємо кисло-солодкий соус з ананасом

Консервовані ананаси – 2 кружечка;Pineapple 12 - [Allpng.ir]

Ананасовий сік – півсклянки;

Яблучний оцет – чверть склянки;

Цукор – чверть склянки;

Соєвий соус – 2 ст. л.;

Кетчуп (домашній) – 2 ст. л.;

Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.;

Корінь імбиру (натертий) – 1 ч. л.

1. У каструлю влити соєвий соус, оцет, сік, додати кетчуп і цукор, перемішати.

2. У воді розчинити крохмаль.

3. Довести суміш в каструлі до кипіння на середньому вогні, покласти дрібно нарізаний ананас і імбир,

4. Знову довести до кипіння, ввести розведений крохмаль,

5. Проварити до загустіння і зняти соус з плити.

Читайте також: Вечеря Катерини Великої – різнобарвні равіолі-карамель