Свинячі щоки з яблуками і капустою від Сергія Калініна

Все буде добре

Ви вважаєте, що зі свинячих щік нічого путнього не вийде, а ви лише витратите гроші даремно? Кулінарний експерт Сергій Калінін стверджує, що він перетворить ваш щоденний обід на бенкет! А все завдяки делікатесу, який в ресторанах коштує близько 200 доларів!

Свинячі щоки – о, 5 кг;

Соняшникова олія – ​​4 ст. л.;

Сухий чай – 2 ст. л.;

Яблука – 4 шт.;

Лимон – 1 шт.;

Майоран – 1 гілочка;

Орегано – 1 гілочка;

Капуста білокачанна – 300 г;

Болгарський перець – 200 г;

Сіль – до смаку

Читайте також: Закуски нашвидкуруч –  алупатра від Сергія Калініна

Приготування:

  1. М’ясо очистити від жиру і проварити протягом 15 хвилин. Чай залити окропом, зварене м’ясо маринувати в заварці протягом 1 години.
  2. Нарізати кружечками в 3-4 сантиметри і обсмажити на сковороді з соняшниковою олією по 2 хвилини з кожного боку.
  3. Капусту нашаткувати. Яблука і перець нарізати дольками. У горщик скласти м’ясо, яблука, капусту, перець додати орегано, майоран, трохи води.
  4. Відправити в духовку за температури 170 градусів на 20 хвилин.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля