Популярний бутерброд «street food» з буряком

Все буде добре

Захоплюєтеся кулінарією і хочете відкрити свій бізнес? Це цілком реально! Наші глядачки Аліса і Світлана придумали доволі оригінальний вид заробітку – на стріт фуді! Хто б міг подумати, що виготовлення бутербродів може перерости у бізнес! І вашій увазі ми пропонуємо рецепт популярного бутерброда з буряком!

  • Варений буряк – 250 г;
  • Варена квасоля – 250 г;
  • Варений нут – 250 г;
  • Чорний хліб – 1 буханець;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Філе індички (або курки) – 500 г;
  • Листя салату;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Сметана – 2 ст. л.;
  • Петрушка – 3 гіл.;
  • Кріп – 3 гіл.;
  • Сіль – 1/3 ч. л.;
  • Перець – 1/3 ч. л.;

Читайте також: Бургер з печінкою і малиновим соусом від Марини Шевченко

Готуємо бутерброд з буряком:

  1. Цибулю нарізати, обсмажити до напівпрозорості.
  2. Варений буряк натерти на тертці.
  3. Філе подрібнити, додати цибулю, тертий буряк і яйце.
  4. Змішати до консистенції фаршу.
  5. Сформувати невеликі котлети, запікати на духовці за температури 180° С протягом 15 хвилин.
  6. Відварений нут і квасолю перебити з соком буряка на пасту.
  7. Сметану змішати з нарізаним кропом і петрушкою.
  8. Видавити хліб круглою формою, змастити пастою з нуту і квасолі.
  9. Сформувати бутерброд: хліб, котлета, зелень, соус зі сметани, соус червоний.

Читайте також: Чебуреки без краплі жиру – гутаби від Хаяла Алекперова