PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+DQoNCjwhLS1TdGlja3kgUmlnaHQtLT4NCg0KDQo8c3R5bGUgPg0KLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDsgfQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTM0MHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAxNjBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE2MjBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMzAwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KPC9zdHlsZT4NCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIC0tPg0KPGlucyBjbGFzcz0iYWRzYnlnb29nbGUgZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIiDQogICAgIHN0eWxlPSJkaXNwbGF5OmlubGluZS1ibG9jayINCiAgICAgZGF0YS1hZC1jbGllbnQ9ImNhLXB1Yi0yMDcwODkwMjU2MzM3NzY1Ig0KICAgICBkYXRhLWFkLXNsb3Q9IjMzNDA3NDk2ODMiPjwvaW5zPg0KPHNjcmlwdD4NCihhZHNieWdvb2dsZSA9IHdpbmRvdy5hZHNieWdvb2dsZXx8IFtdKS5wdXNoKHt9KTsNCjwvc2NyaXB0Pg==
Рецепт оригінального і смачного десерту Love is | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт оригінального і смачного десерту від Валерія Созановського

Все буде добре

Як приготувати оригінальний десерт «Love is …» –  авторську розробку ресторатора Валерія Созановського? Кондитер розповів рецепт сам! Читайте покроковий майстер-клас!

vlcsnap-2017-06-01-13h59m47s216

Мигдалевий дакуаз

  • Білок – 285 г;
  • Цукор – 71 г;
  • Мигдальний борошно – 100 г;
  • Борошно волоського горіха – 120 г;
  • Борошно – 35 г;
  • Цукрова пудра – 178 г

vlcsnap-2017-06-02-15h29m42s145

Приготування:

  1. Змішати всі сухі інгредієнти, крім цукру.
  2. В окремій ємності збити цукор з білками в меренгою.
  3. З’єднати меренгу з сумішшю сухих інгредієнтів.
  4. Отриману суміш відправити на деко.
  5. Випікаємо 10 хвилин за 180 градусів.

Читайте також: Десерт з малини, гречки та кунжуту: рецепт «Малинового ноктюрна»!

Полуничний конфі

  • Полуниця – 260 г;
  • Глюкозний сироп – 46 г;
  • Цукор – 46 г;
  • Пектин – 2,5 г;
  • Фреш лимона – 9 г

vlcsnap-2017-06-02-15h22m16s62

Приготування:

  1. З’єднати в сотейнику полуницю, глюкозний сироп. Підігріти до 40⁰ С.
  2. З’єднати цукор з пектином, додати потроху в пюре. Довести суміш до кипіння.
  3. Зняти з вогню і додайте фреш лимона.
  4. Розлити полуничний конфі по формах і відправити в морозилку на 3 години.

Читайте також: Еклери в домашніх умовах – рецепт покроково від Наталії Левензон

Мус ванільний

  • Шоколад білий – 350 г;
  • Вершки – 350 г;
  • Молоко – 175 г;
  • Желатинова маса – 28 г;
  • Ваніль – 5 г

vlcsnap-2017-06-02-15h30m49s70

Приготування:

  1. У молоко додати ваніль, закип’ятити.
  2. Додати желатинову масу.
  3. З’єднуємо отриману суміш з шоколадом, попередньо розтопленим на водяній бані.
  4. Остудити суміш до 35⁰ З
  5. Вершки збити.
  6. Шоколадно-желейну масу зі збитими вершками перемішати.

Читайте також: Цукерки брігадейро – рецепт бразильських ласощів

Глясаж

  • Вода – 75 г;
  • Цукор – 150 г;
  • Глюкозний сироп – 150 г;
  • Згущене молоко – 100 г;
  • Желатинова маса – 73 г (10 г желатин + 63 г вода);
  • молочний шоколад – 300 г

vlcsnap-2017-06-01-13h58m58s4

Приготування:

  1. Довести до кипіння воду разом цукром і глюкозним сиропом.
  2. В окремій ємності вмішати згущене молоко, желатинову масу і шоколад.
  3. З’єднати дві суміші і акуратно, на низькій швидкості перебити блендером.

Читайте також: Шоколадний торт – простий рецепт від Катерини Великої

Послідовність збору

  1. У формочку для десерту залити мус, покласти полуничний конфі і зверху мигдальний дакуаз.
  2. Поставити десерт в морозильник до повного застигання.
  3. Заморожений десерт витягти з форми, поставити на решітку і покрити глазур’ю.