PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Яєчня в булочці: рецепт оригінального сніданку

Все буде добре

Яєчня – це найпопулярніший, простий і поживний сніданок. Але часом так хочеться урізноманітнити свій ранковий раціон. Читайте покроковий рецепт яєчні в булочці, який порадує вас оригінальністю подачі і незвичайним смаком.

Читайте також: Дієтична піца – топ-5 рецептів

Інгредієнти для приготування яєчні в булочці:

  • Булочки – 3 шт.;
  • Шинка – 200 г;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Вершкове масло – 50 г;
  • Солоні огірки – 2 шт.;
  • Молоко – 100 мл;
  • Чорний мелений перець;
  • Зелень

Приготування:

  1. З булочок зрізати верх і вийняти м’якуш, залишивши круглий глибокий отвір для начинки.
  2. Огірок і куряче філе нарізати соломкою.
  3. Булочку вмочити в молоко, а на дно покласти маленький шматочок вершкового масла. Якщо скоринка у булочки щільна, то потрібно її не просто змочити, а замочити в молоці на 3 хвилини.
  4. Викласти начинку, залишаючи 1 сантиметр для яйця.
  5. Далі посипати зеленню і зверху розбити яйце.
  6. Посипати чорним меленим перцем.
  7. Щоб яйце зверху зчепеклися, і булочка мала корочку, поставити в духовку на 5 хвилин при високій температурі – 200 С.
  8. Після цього зменшити температуру до 180 С і випікати ще 15 хвилин, щоб пропеклася начинка.Смачного!