Фірмові зрази Наталії Левензон

Все буде добре

Ви впевнені, що ситно нагодувати чоловіка можна, тільки приготувавши багато м’яса? Але сімейний бюджет тріщить по швах? Яке блюдо приготувати, використовуючи мінімум м’яса, і при цьому, щоб чоловік був ситим і задоволеним, а гаманець не залишився порожнім, знає фіналістка проекту «МастерШеф 5» – Наталія Левензон.

vlcsnap-2017-06-05-17h29m55s76

Складові:

  • Квасоля (замочена у воді) – 300 г;
  • Капуста – 1/3 кач.;
  • Мікс свинячого і курячого фаршу – 100 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Панірувальні сухарі – 200 г;
  • Рослинна олія – ​​3 ч. л.;
  • Сіль, перець – до смаку

Читайте також: Бичачий хвіст у вині з грибами та цибулею від Ектора Хіменес-Браво

Приготування:

  1. Квасолю відварити.
  2. Капусту, моркву і цибулю подрібнити, протушкувати. Після – подрібнити в блендері.
  3. Квасоля ще теплою розім’яти до однорідності. Посолити і поперчити.
  4. Сформувати зрази: на змащену маслом долоню взяти трохи фасолевой маси, на середину викласти подрібнену протушенние капусту, розподілити в центрі трохи фаршу.
  5. Сформовані зрази обваляти в сухарях і викласти на змащене олією деко.
  6. Випікати в духовці 25-30 хв. при температурі 180° С.

Смачного!

Читайте також: «Ледачий» борщ за 20 хвилин від Марини Шевченко

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля