«Ледачий» борщ за 20 хвилин від Марини Шевченко

Все буде добре

Незважаючи на те, що борщ – страва для всіх улюблена, готується вона доволі довго. Але Марина Шевченко знайшла альтернативу! Спеціально для учасника шоу «Хата на тата» Сергія Коваленка і для «Все буде добре», Марина поділилася всіма секретами приготування борщу за 20 хвилин!

vlcsnap-2017-06-05-14h51m05s247

Складові:

  • Свинина – 200 г;
  • Картопля – 200 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Помідори – 2 шт.;
  • Зелень – 1 пуч.;
  • Часник 2 зуб.;
  • Буряк – 1 шт.;
  • Волоські горіхи – 50 г;
  • Сметана – 100 г;
  • Спеції

Читайте також: Закуски на швидку руку 6 Алупатра від Сергія Калініна

Приготування:

  1. Картопля, м’ясо, помідори нарізати кубиками.
  2. Нарізати моркву і буряк соломкою.
  3. Подрібнити цибулю і зелень.
  4. Помістити в розігріту чавунну сковороду м’ясо, обсмажити у власному соку.
  5. Помістити шарами на м’ясо обсмажені горіхи, картоплю, помідори, буряк, моркву і цибулю.
  6. Влити трохи води, тушкувати під кришкою 20 хвилин.
  7. Перемішати, додати ще води і варити 5 хвилин.
  8. Додати зелень, часник і спеції.
  9. Подавати зі сметаною.

Смачного!

Читайте також: Бургер з печінкою і малиновим соусом від Марини Шевченко

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля