Омлет у тарталетках: рецепт сніданку за 10 хвилин від фуд-блогера Карини Калини

Все буде добре

Щоб урізноманітнити своє меню на сніданок, можна приготувати омлет в тарталетках. Така страва готується дуже швидко – з незвичайних пристосувань вам знадобляться лише металеві форми для кексів.

vlcsnap-2017-06-07-17h15m16s206

  • Куряча грудка – 1 шт.;
  • Лаваш (вірменський) – 1 уп.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Молоко – 100 мл;
  • Яйце куряче – 4 шт.;
  • Сир твердий – 100 г;
  • Вода – 50 мл;
  • Перець чорний, сіль, зелень – до смаку

Читайте також: Рецепт домашніх тарталеток від Каті Пєскової – солона тарталетка з тунцем

Готуємо омлет у тарталетці:

  1. Розігріти духовку до 200° C. Розігріти на плиті пательню з налитою в неї водою.
  2. Натерти сир.
  3. Збити яйця з молоком. Посолити, поперчити.
  4. Дрібно нарізати цибулю і куряче філе.
  5. Тушкувати цибулю і курку в нагрітій пательні протягом однієї хвилини.
  6. Вимкнути плиту, додати омлетну суміш.
  7. Вирізати шість кружалець з лаваша (як форму можна використовувати блюдце).
  8. У форму для кексів викласти лаваш в формі квіточки, дно лаваша посипати тертим сиром.
  9. Викласти ложкою омлетну суміш з цибулею і куркою на дно тарталеток. Присипати тертим сиром.
  10. Запікати за 200° C 7 хвилин.
  11. Прикрасити зеленню.

Читайте також: Сніданки – рецепти корисних, швидких і смачних страв