PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Цукерки власноруч: рецепт від бренд-шефа кулінарної школи

Все буде добре

Кондитер Максим Гуменюк навчить робити шоколадні цукерки власноруч. Читайте рецепт!

vlcsnap-2017-06-08-13h18m39s145

  • Молочний шоколад – 200 г
  • Чорний шоколад (64% або 72%) – 140 г
  • Сливки (33-35% жиру) – 130 г
  • Глюкоза – 16 мл
  • Апельсин – 1 шт.
  • Кориця – 2 г

vlcsnap-2017-06-08-13h35m12s93

Готуємо цукерки в домашніх умовах:

1. Темперованим білим шоколадом нанести малюнок на форми (можна використовувати гладку форму для льоду). Надлишки прибрати шпателем.

Темперування шоколаду означає його розігрів до рідкого стану, охолодження і потім знову невеликий підігрів.

2. Темперований чорним шоколадом залити корпус цукерок.

3. Для начинки нагріти вершки з цедрою апельсина, корицею і глюкозою. Вилити молочний та чорний шоколад, перемішати до однорідної консистенції і остудити до 30 ° С.

4. Начинку залити в підготовлені форми і дати вистоятися 8-12 годин в холодильнику.

5. Закрити форми темперованим чорним шоколадом. Залишити застигати.

6. Витягти цукерки з форми, перевернувши її.

Читайте також: Цукерки брігадейро – рецепт бразильських ласощів