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
Як замаринувати оселедець: 3 простих рецепти | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Як замаринувати оселедець: 3 оригінальних методи від Костянтина Грубича

Все буде добре

Читайте, як замаринувати оселедець в домашніх умовах! Експерт з якості продуктів Костянтин Грубич поділився трьома рецептами маринованої і солоного оселедця, які можна зробити самостійно і швидко.

vlcsnap-2017-06-08-21h14m04s202

Рецепт маринаду для оселедця, щоб надати копчений смак

  • Оселедець (розморожений) – 1 кг (3 шт.);
  • Сіль – 3 ст. л.;
  • Цукор – 2 ст. л.;
  • Апельсинова цедра – 2 ст. л.;
  • Перець духмяний горошком – 0,5 ч. л.;
  • Лавровий лист – 2 шт.;
  • Заварений чорний чай – 2 скл.

Приготування:

  1. Рибу розморозити, випатрати. Голову видалити.
  2. Заварити міцний чорний чай. Додати до чаю спеції, довести до кипіння.
  3. Остудити до кімнатної температури, додати цедру апельсина.
  4. Рибу укласти в неглибокий лоток, залити маринадом. Залишити на добу.

Читайте також: Як обирати безпечну солону рибу?

Сухий посол, для любителів пряного оселедця

  • Оселедець (розморожений) – 1 кг (3 шт.)
  • Сіль – 2 ст. л.;
  • Цукор – 1 ст. л.;
  • Духмяний перець – 0,5 ч. л.;
  • Гірчиця в зернах – 0,5 ч. л.;
  • Лавровий лист – 2 шт.;
  • Часник – 2 зуб.;

Приготування:

  1. Оселедець розморозити, відрізати голову. Розрізати вздовж спини, дістати нутрощі.
  2. Готуємо сухий маринад: змішати сіль, цукор, запашний перець, гірчицю в зернах. Лавровий лист поламати, додати до спецій.
  3. Рибку розкласти шкірою до низу. Посипати сумішшю спецій. Часник подрібнити і укласти на рибу.
  4. Рибку скласти і загорнути в харчову плівку.
  5. Поставити у холодильник на добу.

Читайте також: Вишуканий Магура тартар з річкового коропа – рецепт Йошихиро Фудзівара

Як замаринувати оселедець за 2 години!

  • Оселедець (розморожений) – 1 кг (3 шт.);
  • Перець духмяний горошком – 4 шт .;
  • Сіль – 3 ст. л .;
  • Цукор – 2 ст. л .;
  • Яблучний сік – ½ скл.;
  • Купаж оливкової та соняшникової олії – 2 ст. л.

Приготування:

  1. Рибу розморозити, видалити голову і нутрощі. Зняти шкіру. Порізати на шматочки.
  2. Яблучний сік підігріти, додати спеції, перемішати.
  3. Рибу залити маринадом, залишити на 2 години.

Читайте також: Судак під соусом песто – рецепт Артема Радучича