Як приготувати полуничний наливку? Простий рецепт!

Все буде добре

Любите полуницю і хочете насолоджуватися смаком ягоди не тільки влітку, а й взимку? Спеціально для вас переможниця львівського фестивалю наливок Оксана Височанська розповіла простий покроковий рецепт заготовки полуниці – ягідної наливки. З ним впорається навіть новачок!

iStock-586751682

Інгридієнти:

  • Ягоди (суміш полуниці і суниці) – 500 г
  • Цукор – 250 г
  • Горілка – 500 мл.
  • Вода (кип’ячена) – 1 ст.

Приготування полуничної наливки у домашніх умовах:

  1. Ягоди залити горілкою, настоювати 2 тижні у банці під кришкою в темному, прохолодному місці.
  2. Відцідити горілку.
  3. Проспиртовані ягоди засипати цукром, злегка прим’яти.
  4. Дати настоятися 2 тижні у банці під кришкою.
  5. Відцідити ягідний сироп.
  6. Ягоди залити кип’яченою водою, щоб забрати залишки соку. Ще раз відцідити.
  7. Змішати відціджену воду з ягідним сиропом і настояною горілкою.
  8. Настоювати наливку 2-3 тижні у банці під кришкою у темному, прохолодному місці.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля