Як зварити дешеві макарони, щоб вони не злипалися

Все буде добре

Як зварити макарони, щоб вони не злипалися? Практично кожній господині знайома проблема злиплих макаронів. Одні варяться добре, а більш дешеві вічно злипаються? Досить переплачувати! Сьогодні Сергій Калінін розповів, як зварити макарони навіть з м’яких сортів пшениці, щоб вони залишалися розсипчастими!

makarony1

Можливо ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що головний секрет Сергія Калініна полягає в тому, що макарони слід обсмажити перед варінням на сковороді! Це трохи незвично, але таким чином вони зваряться швидше, чи не будуть злипатися і розварюються.

  1. Обсмажте макарони на сухій сковорідці протягом хвилини. Завдяки цьому крохмаль з макаронів кристалізується, і ми отримаємо розсипчасті макарони.
  2. Потім залийте макарони окропом, щоб вода трохи вище покривала рівень макаронів. Варити потрібно приблизно 3-5 хвилин, до тих пір, поки вода не википить. Однак трохи води повинно залишитися.
  3. Воду злийте, адже в ній залишився майже весь крохмаль.
  4. Ваші розсипчасті макарони готові :)

Ось і все! Секрети ідеально зварених макаронів розкритий!