PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Соус «Сальса»: рецепт, який врятує підгоріле м’ясо

Все буде добре

У вас підгоріло м`ясо, а гості уже на півдорозі? Нічого страшного, таке трапляється у житті у кожної господині. Але це не означає, що страва безнадійно зіпсована! Сергій Калінін знає спосіб, який допоможе реанімувати згоріле м’ясо!

Читайте також: Соус до страв з курки

520623166

Складові:

  • Свинячий ошийок (згоріле м’ясо) – 1,5 кг
  • Вершкове масло – 100 г
  • Червоне вино – 200 мл
  • Хмелі-сунелі – 10 г
  • Перець чилі – 10 г
  • Цукор, сіль – щеп.

Читайте також: Вершковий соус від Мікаеля Арояна

Для соусу «Сальса»:

  • Болгарський перець – 0,5 шт.
  • Фіолетовий цибулю – 0,5 шт.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Помідори – 4 шт.

Приготування:

  • Вино довести до кипіння, додати вершкове масло, спеції, сіль і цукор.
  • М’ясо загорнути у фольгу і залити соусом.
  • Випікати при температурі 200 ° С протягом 15 хвилин.
  • Для соусу подрібнити всі інгредієнти в блендері.
  • Додати зелень, сік лайма, рослинна олія.
  • Сіль і цукор за смаком.
  • Подавати буженину з соусом.

Смачного!

Читайте також: Яблучний соус тартар від Сергія Калініна