Як приготувати легкий бісквіт без яєць

Все буде добре

Ви не любите смак яєць або страждаєте від алергії на цей продукт? Це зовсім не привід відмовлятися від смачної випічки! Тетяна Литвинова розповіла покроковий рецепт повітряного бісквіта, який можна приготувати навіть без додавання яєць! 600x401_0_a1af0c2afa25947d03715017f016e5b2@800x534_0x59f91261_4647119081381417973

Для приготування вам знадобиться:

Борошно – 200 г

Розпушувач – 2 ч. Л.

Цукор – 100 г

Кефір – 200 мл

Соняшникова олія – ​​5 ст. л.

Ванілін – 1 ч. Л.

Бісквіт без яєць. приготування:

Духовку розігріти до 200 градусів. Підготувати форму для випікання, змастити її маслом і обсипати манною крупою, щоб тісто можна було легко вийняти.

Борошно просіяти, додати розпушувач, ванілін, все перемішати.

Кефір змішати з маслом, додати цукор. Розмішати так, щоб цукор добре розчинився.

Потім почати вливати отриману рідину в борошно, добре перемішуючи все віночком до появи пухирців. Потім швидко вилити тісто у форму і поставити випікатися. Випікається він близько 15-20 хвилин, залежить від духовки.

Перші 10 хвилин духовку відкривати не можна, інакше тісто не підійде. Бісквіт готовий!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодний вівсяний торт з малиною