Смородиновий пудинг: покроковий рецепт

Все буде добре

Як зробити так, щоб дитина полюбила їсти смородину? Знає Наталія Левензон! Сьогодні експерт вчитиме вас готувати смородиновий пудинг, який дуже популярний в її кондитерської. До таких ласощів неможливо залишитися байдужим!

149475664

З чого будемо робити:

2 склянки свіжих ягід смородини

1 склянка цукру

300 г рису

2 склянки смачного молока

50 мл вершків

25 г желатину

100 г морозива “Пломбір”

100 г ізомальта

584778230

Як будемо робити:

  1. Для початку ми замочуємо желатин. Потім промиваємо рисову крупу й варимо до стану готовності. Необхідна кількість води для рису: три склянки.
  2. Даємо пломбіру розтанути.
  3. Отриману суміш охолоджуємо й змішуємо з молоком, вершками, пломбіром.
  4. Потім прогріваємо отриману суміш на слабкому вогні 15 хвилин.
  5. Смородину промиваємо в чистій воді та висушуємо.
  6. Змішуємо ягоди з цукром. Потім отриману масу ставимо на плиту та доводимо до кипіння.
  7. Перебиваємо в блендері отриману масу.
  8. Все змішуємо з желатином. Добре перемішуємо та проварюємо до стану густоти.
  9. Найважливіший етап: з’єднуємо обидві отримані суміші.
  10. Переливаємо отриману суміш у форми. Чекаємо, поки охолоне, а потім ховаємо в холодильник на 1 годину.
  11. Робимо ізомальт. Викладаємо в силіконову форму шаром товщиною в 1 мм і відправляємо в духовку на 5-10 хв. Температура духовки 170 ˚С.
  12. Прикрашаємо готовий пудинг Ізомальтом і свіжими ягодами.

Смачного!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля