PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Вітамінний суп: рецепт із зеленню подорожника

Все буде добре

Італійський шеф-кухар Франко Скьявоне запропонував рецепт вітамінного супу з зеленню подорожника.

vlcsnap-2017-05-22-14h45m39s49

Подорожник – 2 пучка;

Морква – 300 г;

Лук – 200 г;

Пастернак – 100 г;

Картопля – 300 г;

Лавровий лист – 2-3 шт .;

Телятина – 400 г;

Розмарин, сіль, перець – до смаку;

Твердий сир – до смаку

Читайте також: Суп з морської капусти – рецепт Костянтина Грубича

Готуємо вітамінний суп з подорожником:

  1. Листя подорожника промити. Бланшувати 5 хвилин.
  2. В отриманий відвар додати половину подрібнених овочів і лавровий лист, варити 20 хвилин.
  3. З другої частини зробити зажарку в сотейнику.
  4. М’ясо і картоплю дрібно нарізати і додати до зажарки. Смажити 5 хвилин.
  5. Додати бульйон до зажарки. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.
  6. Додати подрібнені листя подорожника.
  7. Додати спеції за смаком.
  8. Подавати з натертим твердим сиром.