Чорничні мафіни від Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

mafin1

Хочете в сезон літніх ягід насолодитися прекрасним смаком чорничного десерту? Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідав рецепт найсмачніших ягідних мафінів, які здивують вас своєю простотою та вишуканістю!

Інгредієнти для чорничних мафінів

  • Вершковий сир «Філадельфія» – 100 г
  • Цукор – 200 г
  • Ваніль – 1 ч. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 500 г
  • Розпушувач для тіста – 3 ст. л.
  • Молоко – 180 мл
  • Рафінована олія – ​​100 г
  • Чорниця – 200 г
  • Сіль – за смаком

Як приготувати чорничі мафіни

  1. Розігрійте духовку до 175 градусів. Збийте сир «Філадельфія», додайте 100 грамів цукру, ваніль і одне яйце.
  2. У великій мисці просійте борошно, півсклянки цукру, розпушувач для тіста та сіль.
  3. У маленькій мисці збийте одне яйце, залийте молоко та рафіновану олію.
  4. Поступово і рівномірно перемішуючи, з’єднайте всі три суміші.
  5. Струсніть чорницю з однією ложкою борошна, щоб вона не опала при запіканні. Обережно домішайте ягоди в суміш.
  6. Наповніть формочки для мафінів на три чверті. Запікайте їх у духовці 15-20 хвилин або до того моменту, поки поверхня не стане золотистою та рум’яною.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Вареники з чорницею

Варення з чорниці

Чорничне морозиво