Рецепт морозива із каші від Олега Ковальчука

Все буде добре

Виявляється, з каші можна приготувати дуже смачне морозиво! Олег Ковальчук розробив унікальний рецепт ласощів для свого сина. Швидше дивіться подробиці!

691210632

Інгредієнти:

Каша (булгур) – 300 г

Жирні вершки – 450 г

Яйця – 3 шт.

Сезоні ягоди (полуниця) – 100 г

Кардамон, ванілін

Какао

Горіхи

531791540

Приготування:

  1. Спочатку відварюємо кашу з додаванням кардамону.
  2. Потім дістаємо його із каші.
  3. Кашу збиваємо разом із вершками.
  4. Поєднуємо жовтки з вершками, цукром та ваніліном. Помішуємо суміш на водяній бані протягом 5 хвилин.
  5. У жовтки вбиваємо збиту кашу.
  6. Ділимо масу на 2 частини.
  7. В першу додаємо ягоди, а в другу – какао та подрібнені горіхи.
  8. Готову масу можна викласти в звичайні одноразові склянки, вставивши в неї палички.
  9. Заморожуємо.

Маленькі хитрощі:

  1. Кашу потрібно переварити, щоб вона вийшла рідкою, тоді морозиво вийде ніжним і кашу складно буде розпізнати.
  2. Дуже важливо постійно помішувати суміш і не доводити до кипіння, інакше отримаємо омлет.
  3. Якщо щось пішло не так і жовтки згорнулися, становище можна виправити: приготувавши та охолодивши крем, збити його блендером для подрібнення жовтків.
  4. Яйця ми додаємо для того, щоб морозиво не кристалізувалося. Також жовтки надають морозиву більш пластичної консистенції та особливого смаку.

Смачного!