PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Дієтичний фалафель від Аніти Луценко

Все буде добре

Хочете смачно їсти і не гладшати? Експерт і кулінар, а також невтомний мандрівник Аніта Луценко поділилася секретом приготування оригінального фалафелю з селерою за унікальним рецептом! Відмінний варіант для вечері, який не відкладеться зайвими сантиметрами на талії!610567238

Складові:

  • Горох – 400 г
  • Борошно – 6 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 6 зуб.
  • Петрушка (сушена) – 2 ст. л.
  • Перець чилі – 1/2 шт.
  • Корінь селери – 1 шт.
  • Лук – 3 шт.
  • Зіра – 1 ч. Л.
  • Коріандр – 1 ч. Л.
  • Паприка – 1 ч. Л.
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Сода – 1 ч. Л.
  • Вода – 5 ст. л.

Приготування:

1. Замочіть горох у воді на 12 годин.

2. Сирий розмочений горох подрібніть в блендері до консистенції пюре.

3. Поріжте дрібно перець чилі, петрушку, часник, селеру і цибулю.

4. Змішайте фарш, дрібно порізану зелень, сіль і спеції (зиру, коріандр, паприку).

5. До отриманої маси додайте яйце, борошно і замісіть однорідний фарш.

6. Сформуйте з тіста невеликі кульки і відправте їх в морозильник на 2 години.

7. Дістаньте Фалафель з морозилки і викладіть їх на деко, змащене олією.

8. Запікайте в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 ° С до коричневого відтінку.

Смачного!