Кукурудзяний суп: покроковий рецепт приготування

Все буде добре

Хочете дізнатися рецепт смачного та ситного супу? Секрет його приготування в … кукурудзі! Актриса Тетяна Зіновенко розповість всі тонкощі приготування цієї страви. Дивимося та запам’ятовуємо!

iStock-187996340

Інгредієнти для супу:

Цибуля – 2 шт.

Кукурудза молода – 4 шт.

Вершки – 100 мл

Білий перець, сіль

Брюссельська капуста – 200 г

Кукурудзяна мука

Зелена цибуля для прикраси

Для галушок:

Яйце – 1 шт.

Борошно кукурудзяне – 5 ст. л.

Сіль

Вода – 1 ст. л.

Інгредієнти для заправки:

Перець чилі – 1 стручок

Ядра абрикосових кісточок – 5-6 шт.

Чебрець – гілочка

Приготування супу:

  1. Спочатку шаткуємо цибулю.
  2. Потім обсмажуємо в каструлі нашатковану цибулину й висипаємо до неї зерна кукурудзи з цвітною капустою, розібраною на суцвіття.
  3. Млоїмо їх пару хвилин. Потім заливаємо окропом і варимо півгодини.
  4. Виловлюємо шумівкою половину вареної кукурудзи та цвітної капусти, інші зерна з відваром збиваємо блендером.
  5. Додаємо в каструлю варену квасолю, 100 мл вершків, щіпку білого перцю та солі.
  6. Суп прикрашаємо зеленою цибулею, зверху додаємо зерна кукурудзи.

Приготування галушок:

  1. У миску вбиваємо одне куряче яйце, додаємо до нього кукурудзяну муку та пів чайної ложки солі. Замішуємо густе тісто, з якого формуємо невеликі кукурудзяні кульки.

Приготування заправки:

  1. Перець чилі перетираємо з абрикосовими кісточками та чебрецем.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре