PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Огірковий суп “Джаджик”: покроковий рецепт

Все буде добре

“Джаджик” – це національна турецька страва, що являє собою холодний суп зі свіжих огірків. Він не тільки охолодить вас в літню спеку, а й стане прекрасним омолоджуючим засобом для шкіри обличчя! Як же приготувати холодний огірковий суп? Швидше читайте покрокову інструкцію!

iStock-154002875

Складові:

  • Огірки – 3 шт.
  • Нежирний йогурт – 250 г
  • Часник – 2 зуб.

Рафінована соняшникова олія – 2 ч. л.

  • Свіжа м’ята – пуч.
  • Петрушка – пуч.
  • Суха м’ята – щіп.
  • Сіль – щіп.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати кабачкову ікру без грудочок?

Приготування:

  1. Очистити огірки, порізати.
  2. М’яту промити, обсушити й подрібнити.
  3. Часник очистити, дрібно нарізати.
  4. Кунжут і свіжу м’яту подрібнити до стану пасти. Додати масло.
  5. У порційну тарілку налити йогурт, додати огірки, зелень, кунжутну пасту й часник.
  6. Побризкати маслом. Посипати сухою м’ятою.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре