PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Шашлик в гранатовому соці від Миколи Тищенко

Все буде добре

Відомий ресторатор Микола Тищенко знайшов найсмачніший рецепт шашлику в гранатовому соці і поділився основними секретами приготування з нами! І тепер ви теж зможете приготувати шашлик в маринаді з гранатового соку, який відкриє перед вами новий смак м’яса. Ваш пікнік буде чудовим!

Читайте також: Класичний маринад для шашлику зі свинини – рецепт Ігоря Місевича

Складові:

  • Свинина або баранина – 2 кг;
  • Біла ріпчаста цибуля – 5 шт.;
  • Гранатовий сік – 700 мл;
  • Розмарин – 30 г;
  • Зелень свіжа: кріп, петрушка, кінза, базилік;
  • Сіль, перець – до смаку

Читайте також: Швидкий маринад для шашлику – топ-3

Для соусу:

  • Кінза – 1 пучок;
  • Базилік – 1 пучок;
  • Помідори – 300 г;
  • Часник – 5 зуб.;
  • Цибуля кримська – 1/2 шт.;
  • Перець чилі – 1 шт.;
  • Цукор, сіль – до смаку

Читайте також: Як приготувати овочі-гриль і фрукти-гриль – рецепти для пікніка

Приготування:

  1. М’ясо миємо й нарізаємо великими кубиками.
  2. Цибулю ріжемо великими півкільцями.
  3. М’ясо і цибулю кладемо в каструлю і ретельно перемішуємо.
  4. Зверху посипаємо перцем, сіллю, спеціями, розмарином і зеленню.
  5. Поверх заливаємо гранатовим соком, всі інгредієнти перемішуємо, накриваємо м’ясо тарілкою, зверху ставимо вантаж. Маринад повністю повинен покрити м’ясо.
  6. Залишаємо маринуватися на кілька годин.
  7. Смажимо на гарячому вугіллі до готовності.

Смачного!

Читайте також: Як вибрати дрова для пікніка

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре