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
Десерт з полуничним наповнювачем - Полуничний бриз: рецепт | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Десерт «Полуничний бриз»: рецепт приготування

Все буде добре

Десерт «Полуничний бриз» – це надзвичайно смачна та гарна страва однієї з найпопулярніших київських кондитерських. Рецепт його приготування шеф-кондитер зберігає в найсуворішому секреті! Хитрість та кмітливість допомогли учасниці шоу «Майстер-шеф» Наталії Петрик дізнатися рецепт страви. Як приготувати оригінальний десерт в домашніх умовах, дивіться в нашому матеріалі!

iStock-476741462

Процес приготування десерту складається з декількох етапів.

Етап №1. Пісочне тісто

  • Масло вершкове – 100 г
  • Цукор – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 140 г

Приготування:

  1. Масло з цукром збити до білого кольору в міксері.
  2. Додати яйце, а потім борошно.
  3. Ретельно перемішати руками.
  4. Розподілити по дну форми й випікати при температурі 160 градусів 12 хвилин.

Етап №2. Тушкована полуниця

  • Полуниця – 450 г
  • Цукор коричневий – 10 г
  • Масло вершкове – 10 г

Приготування:

  1. Полуницю помити й порізати кубиками.
  2. Нагріти сотейник і закинути туди ягоди, цукор та масло.
  3. Гасити все, щоб випарувалася рідина.
  4. Потім трохи охолодити масу.

Етап №3. Викладення

На пісочний корж викласти готову полуницю. Рівномірно розподілити ягоди по поверхні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апельсинове печиво – рецепт від Тетяни Литвинової

Етап №4. Бісквіт з сиром

  • Борошно – 10 г
  • Вершки – 35 г
  • Цукрова пудра – 30 г
  • Сир (5%) – 170 г
  • Жовток – 55 г
  • Цукор – 40 г
  • Білок – 40 г

Приготування:

  1. Вершки з цукровою пудрою довести до кипіння.
  2. Потім охолодити й з’єднати з протертим сиром.
  3. Збити жовтки з цукром.
  4. Окремо збити білки з цукром.
  5. Всі суміші по черзі змішати, тобто в сирну суміш додати жовткову суміш, білкову суміш і вилити зверху на полуницю.
  6. Розподілити рівномірно.
  7. Випікати при температурі 160 градусів 30 хв.
  8. Бажано добре охолодити.

Етап №5. Крем «Шантильє»

  • Вершки – 200 г
  • Сироп глюкози – 22 г
  • Молочний шоколад – 244 г
  • Вершки – 210 г

Приготування:

  1. Закип’ятити першу частину вершків з сиропом глюкози, потім вилити суміш на шоколад.
  2. Ретельно розмішати до однорідного стану. Трохи охолодити.
  3. Додати другу частину вершків в шоколадну суміш.
  4. Вимісити до однорідного стану й заховати на ніч до холодильника.
  5. Після заморозки збити міксером до густоти крему, й нанести красивими піками на готовий десерт.

Етап №6. Шоколадна сітка

Темперований шоколад вилити на поліетилен, вирізати необхідні елементи формами для печива, кришечками.

Дати охолонути шоколаду.

Етап №7. Задекорувати десерт

Декорувати десерт шоколадною сіткою, прибрати плівку.

Зверху повинен бути шоколадний декор з чорного темперованого шоколаду. Також можна прикрасити сезонними ягодами або живими їстівними квітами.

Які хитрощі допомогли Наталії дізнатися рецепт десерту, дивіться в нашому відео!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре