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
Естонське борошно кама: рецепт покроковий | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Естонське борошно Кама: рецепт приготування в домашніх умовах

Все буде добре

Естонське борошно Кама дуже корисне для нашого організму. В Європі цей чудо-продукт коштує близько двох євро. Але наші експерти знають, як зробити борошно Кама в домашніх умовах! Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Вживання борошна Кама дуже добре впливає на травну систему, сприяє гарній роботі шлунково-кишкового тракту. Продукт містить велику кількість клітковини, мінеральних речовин і вітамінів групи В. Страви, в які додаємо цю муку, корисно їсти на сніданок.

Каму можна зберігати в герметичному посуді близько 6 місяців.

iStock-497006304

Складові:

  • 0,5 ст. житніх зерен
  • 1,5 ст. пшеничних зерен
  • 0, 5 ст. ячмінної крупи
  • 2 ст. вівсяних висівок
  • 0,5 ст. сушеного гороху

Жито має тонізуючий і зміцнюючий ефект, нормалізує травлення. Пшениця багата на легкозасвоювані вуглеводи та білки. У її зернах чимало магнію, кальцію. Ячмінь дозволяє очистити організм від безлічі шкідливих речовин, налагоджує процес травлення та сприяє появі в кишечнику корисних бактерій. Вівсянка – чудовий антиоксидант, необхідний для краси та молодості. Горох знижує артеріальний тиск. А багатий мінеральний склад стане в нагоді тим, хто піклується про свій зовнішній вигляд, адже вітаміни й мікроелементи впливають на ріст нігтів та волосся, покращують стан шкіри.

Крупи попередньо замочити на ніч у воді.

Приготування:

  1. Замочені на ніч крупи зварити в підсоленій воді. Налити потрібно стільки, щоб вона повністю покривала зерна. Варити крупи на повільному вогні 20- 30 хв.
  2. Після варіння висушити крупи на деку в духовці при t 70 ° C. Сушити близько 2 годин, щоб грудочки вийшли дуже черствими. Перемолоти масу в борошно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томатне печиво від Олени Панкевич

Смачний сніданок з борошна Кама

Для приготування корисного й ситного сніданку в склянку кисломолочного продукту необхідно покласти 3-4 столові ложки Ками (близько 25 г). Можна додати фрукти, ложечку меду.

Рецепт дієтичних цукерок із борошна Кама

Складові:

  • 250 г м’якого сиру
  • 1 ст. л. меду
  • 2 ст. л. родзинок без кісточок або сушеної журавлини
  • 2 ст. л. подрібнених лісових горіхів
  • 3 ст. л. (з гіркою) Ками
  • 1 ст. л. коньяку

Приготування:

  1. Розмішати інгредієнти дерев’яною ложкою в однорідну масу.
  2. Поставити в холодильник на 5 хвилин, щоб маса ущільнилася.
  3. За допомогою ложки сформувати однакові маленькі кульки й обваляти їх у борошні. Можна всередину додати начинку з заспиртованих сухофруктів та посипати горішками або цедрою.
  4. Якщо маєте бажання, укладіть цукерки в паперові гофровані фантики.
  5. До подачі на стіл потрібно тримати їх в прохолодному місці.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре