Консервований болгарський перець: рецепт на зиму

Все буде добре

Як законсервувати болгарський перець на зиму, щоб він зберіг всі свої смакові якості, а також вітаміни та інші корисні речовини? Зробіть це за нашим рецептом, і ви будете насолоджуватися смаком солодкого, м’ясистого болгарського перцю аж до самої весни!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкова ікра на зиму: рецепт без стерилізації

iStock-830474782

ВАЖЛИВО: для цього рецепту потрібен свіжий, солодкий перець з товстими м’ясистими стінками яскраво червоного кольору, аби він не розпався.

Складові:

  • Перець солодкий – 6 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Кріп – 1 пуч.
  • Гострий перець – 1 шт.
  • Соняшникова олія – ​​2 ст. л.
  • Оцет – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мариновані огірки та помідори за 30 хвилин. Експрес-рецепт

Приготування:

  1. Помити перець, змастити його олією та відправити в розігріту до 170 С духовку на 20 хв.
  2. Потім опустити перець в холодну воду з сіллю на декілька хвилин. Очистити від шкірки й насіння.
  3. Приготувати начинку: змішати в блендері гострий перець, сіль, цукор, часник, кріп, соняшникову олію, оцет.
  4. Накласти трохи начинки в кожну перчину, потім опустити їх у стерилізовані банки.
  5. Простерилізувати перець 15-20 хв, закатати кришками.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре