PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Дієтичний морквяно-яблучний торт від Каті Журавльової

Все буде добре

Юна кулінарка з другого сезону «МастерШеф Діти» Катерина Журавльова прийшла до студії «Все буде добре» презентувати дієтичний морковно-яблучний торт без грама цукру.

vlcsnap-2017-03-09-23h38m47s148

Складові:

Для коржа:          

  • Морква – 400 г;
  • Яблука – 400 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Вівсяне борошно (розмолоти з пластівців) – 120 г (6 ст. Л.);
  • Курага або чорнослив – 3 шт.

Для крему:

  • Ківі – 4 шт .;
  • Банан – 0,5 шт .;
  • Сир – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний торт Шварцвальд: рецепт Вови Мотричука

Приготування:

  1. Яблука і моркву натерти на тертці. Курагу подрібнити.
  2. У глибокому посуді змішати яблука, морква, яйця, курагу і вівсяну муку.
  3. Подрібнити блендером всі складові до стану пюре.
  4. Розділити тісто на 4 частини. Викласти тісто у форми. Відправити в розігріту до 180° C духовку на 30-35 хвилин
  5. Для крему: в чаші блендера з’єднати банан і сир, змішати до однорідності.
  6. Ківі нарізати слайсами.
  7. Намастити коржі сирно-банановим кремом. Укласти ківі на крем між коржами. Промастити борти. Прикрасити фруктами.
  8. Поставити торт у холодильник на 30 хвилин.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре