Соус «Вінегрет»: покроковий рецепт від Артема Радучіча

Все буде добре

Яким соусом можна замінити майонез? Знає Артем Радучіч! Сьогодні кулінар покаже покроковий рецепт приготування унікального соусу «Вінегрет». З ним ваші страви набудуть нового насиченого смаку. Швидше читайте рецепт соусу «Вінегрет» в нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яблучний соус до курки від кулінара Ігоря Місевича

iStock-531046794 - копия

Інгредієнти для салату:

  • Дайкон – 1 шт.
  • Огірок – 3 шт.
  • Стручкова квасоля –  150 г
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Молода картопля – 3 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Соус вінегрет – 4 ст. л.
  • Помідори чері жовті та червоні – 6 шт.
  • Салат Ромен – 240 г

Інгредієнти для соусу «Вінегрет»:

  • Діжонська гірчиця – 1 ст. л.
  • Лимон – 1/3
  • Цукрова пудра – 1 ч. л.
  • Сіль
  • Соняшникова олія – 100 г
  • Оливкова олія – 30 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ткемалі: рецепт соусу в домашніх умовах

Приготування соусу:

  1. Розітріть гірчицю з соком лимона, цукровою пудрою та дрібкою солі.
  2. Збийте міксером, поступово вливаючи охолоджену суміш олій.

Приготування салату:

  1. Дайкон і огірки наріжте пластинками та замаринуйте в соусі. Потім розкладіть віялом на тарілку.
  2. Ошпарте стручкову квасолю. Обсмажте її з нарізаною цибулею на оливковій олії.
  3. Відваріть картоплю, наріжте й викладіть на сковороду до овочів.
  4. Приправте сіллю, перцем і соусом «Вінегрет».
  5. Викладіть смажені овочі на тарілку та прикрасьте помідорами, листям салату.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре