Баклажани з яблуками: рецепт на зиму

Все буде добре

Чи можна законсервувати баклажани з яблуками? Виявляється, так! Цей смачний салат обов’язково повинен бути у вашій коморі. Як приготувати баклажани на зиму з соковитим, смачним яблуком, дізнайтеся прямо зараз! Рецепт консервації баклажанів всередині.

iStock-512525678

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервований болгарський перець: рецепт на зиму

Інгредієнти:

  • Баклажани – 1 кг
  • Помідори – 1 кг
  • Солодкий перець – 0,5 кг
  • Цибуля – 0,5 кг
  • Яблука кисло-солодкі – 2 шт.
  • Олія – 200 г
  • Сіль, чорний перець за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маринований виноград: рецепт приготування

Приготування:

  1. Помийте та очистіть всі овочі від шкірки, видаліть насіння. Баклажани наріжте кубиками, солодкий перець соломкою, цибулю півкільцями, помідори часточками.
  2. Яблука натріть на великій тертці. Олію влийте в глибоку пательню, нагрійте та обсмажте в ній цибулю.
  3. Потім по черзі додайте туди помідори, баклажани, солодкий перець, яблука. Тушкуйте до напівготовності, додайте сіль і чорний перець.
  4. Отриману суміш розкладіть по банках та простерилізуйте.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре