Консервовані помідори з кавуном: рецепт на зиму

Все буде добре

Думаєте, що приготувати консервовані помідори з кавуном не можна? Виявляється, це реально! Консервовані помідори з кавуном на зиму – це дуже смачні ласощі для всієї родини. Читайте, як приготувати консервовані помідори з кавуном в нашому матеріалі.

500851871

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервовані баклажани на зиму: рецепт приготування

Складові:

  • Помідори – 1,5 кг
  • Кавун, очищений від кірочок – 150 г
  • Часник – 5-7 зуб.
  • Селера – 3-5 вет.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор – 2,5 ст. л.
  • Лимонна кислота – 1 ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цибулевий конфітюр до м’яса від Вінченцо Барба

Приготування:

  1. У трилітрову банку на дно покладіть декілька зубчиків часнику і селеру, потім шарами помістіть помідори й нарізаний великими шматками кавун. Зверху знову додайте селеру та часник.
  2. Залийте окропом двічі по десять хвилин, на злитій воді приготуйте маринад: додайте у воду сіль, цукор, лимонну кислоту. Залийте отриманим маринадом помідори з кавуном, законсервуйте.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре