Італійська закуска з винограду: покроковий рецепт

Все буде добре

Сезон винограду саме у розпалі! Час навчитись готувати смачні та оригінальні страви з цієї ягоди. Сьогодні італійська господиня розповість, як зробити неймовірну на смак закуску з винограду та сиру. Покроковий рецепт італійської страви читайте у нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маринований виноград: рецепт приготування

iStock-475327706

Складові:

  • Білий виноград – 300 г
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Шавлія – 1 пучок
  • Чебрець – гілочка
  • Вино – 100 мл
  • Сіль
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Оливкова олія
  • Сир голландський – 300 г
  • Сир моцарела – 100 г
  • Чіабата, фрукти, вино

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт вина із винограду в домашніх умовах

Приготування:

  1. Виноград  розрізати на половинки, обсмажити їх на оливковій олії з цукром.
  2. Додати спеції та вино, залишити до закипання, додати перець чилі.
  3. Сир натерти та змішати в скляній (глиняній) посудині з готовою обсмаженою сумішшю винограду та спецій.
  4. Відправити до розігрітої духової шафи на 10-15 хвилин за температури  200 ° С.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре