Салат із зелених помідорів: рецепт Ольги Сумської

Все буде добре

Чи можна приготувати салат із зелених помідорів на зиму? Будьте впевнені, що так! І довела нам це чудова актриса Ольга Сумська. Пропонуємо вашій увазі простий рецепт консервування зелених помідорів. Покрокову технологію цього простого та смачного салату читайте в матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервовані баклажани на зиму: рецепт приготування

iStock-619073594

Складові:

  • Томати зелені – 200 г
  • Морква – 60 г
  • Цибуля – 60 г
  • Перець солодкий – 120 г
  • Корінь петрушки (відвареної) – 20 г
  • Зелень петрушки – ¼ пучка
  • Соняшникова олія – ​​60 мл
  • Оцет – 60 мл
  • Гвоздика, лавровий лист, запашний перець, сіль – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервовані помідори з кавуном: рецепт на зиму

Приготування:

  1. Томати розрізати на 4-6 частин. Перець і моркву нарубати смужками. Цибулю нарізати кільцями.
  2. Відварений корінь петрушки порізати кубиками. Подрібнити промиту зелень.
  3. Всі овочі змішати у великій емальованій тарілці, додавши оцет, сіль і спеції.
  4. Розігріти олію та трохи охолодити. Помістити суміш овочів в банки й залити олією.
  5. Стерилізувати банки (0,5 л) з салатом протягом 50 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре