Рецепт баклажанів на зиму: консервуємо смачний салат

Все буде добре

 Хочете дізнатися смачний рецепт баклажанів на зиму? Якщо так, то ви звернулися за адресою. До вашої уваги салат з баклажанів і квасолі на зиму. Він простий у приготуванні, а головне, порадує вас незвичайним та насиченим смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як варити кольорову капусту: майстерклас Наталії Левензон

iStock-843293488

Інгредієнти:

  • Бульйон – 1 склянка
  • Картошка (сира) – 3 шт.
  • Баклажани – 1 кг
  • Морква – 250 г
  • Перець солодкий – 250 г
  • Часник (очищений) – 100 г
  • Помідори – 750 г
  • Сіль – 1 ст. л. (+ 2 ст. Л. Для замочування баклажан)
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Оцет 9% – 50 мл
  • Олія – ​​175 мл
  • Квасоля коричнева або кольорова (суха) – 250 г
  • Вода (холодна) – 500мл
  • Окріп – 3 л

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мариновані гриби у вині

Приготування:

  1. Попередньо відварити квасолю. Подрібнити помідори та часник, довести до кипіння, додати сіль, цукор, оцет, рослинне масло.
  2. Перець та моркву нарізати соломкою, протушкувати в томатній масі 30 хвилин.
  3. Баклажани почистити, нарізати соломкою, залити водою з сіллю, дати настоятися 30 хвилин, прополоскати чистою водою, віджати й додати в томатну масу разом з квасолею.
  4. Гасити салат 20 хвилин, розподілити в стерилізовані банки, законсервувати.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре