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
Як готувати свинячу селезінку: рецепт делікатесу | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Свиняча селезінка у виноградному листі: готуємо делікатес

Все буде добре

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво був обурений непопулярністю у нас такого субпродукту як селезінка. Що можна приготувати зі свинячої селезінки, він розповів у студії «Все буде добре»!

vlcsnap-2017-05-11-16h45m42s27

Інгредієнти для страви з селезінки:

  • свиняча селезінка – 400 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • печериці – 150 г
  • відварені білі гриби – 100 г;
  • сир «Сметанковий» – 30 г;
  • овочевий бульйон – 1 л;
  • виноградне листя мариноване – 15 шт .;
  • морква – 100 г;
  • корінь селери – 100 г;
  • сухе біле вино – 150 мл;
  • сіль, чорний перець – до смаку;
  • зелень (кінза, петрушка) – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курка з виноградом за грецьким рецептом

Як готувати селезінку свинячу з овочами:

  1. Очищену свинячу селезінку вимочити в холодній воді (30 хвилин), покласти в киплячу підсолену воду і прокип’ятити 5-7 хвилин.
  2. На дно каструлі покласти нарізані кружальцями моркву, селеру, на них кубиком нарізану селезінку; посолити, поперчити, полити вершковим маслом і білим вином – тушкувати під кришкою в духовці (180 ° С) приблизно 10 хвилин.
  3. За цей час приготувати шампіньйони: почистити, ретельно помити і обсмажити крупно нарізаними в невеликій кількості вершкового масла, потім посолити і поперчити. Додати білі гриби.
  4. Овочеву масу, гриби і селезінку подрібнити в м’ясорубці, додати тертий сир. Загорнути фарш у виноградне листя, додати овочевий бульйон, тушкувати 10 хвилин в духовці.
  5. Подавати страву з соусом «Ахі».

vlcsnap-2017-05-11-16h45m51s101

Інгредієнти для соусу ахі:

  • арахіс – 250 г;
  • гострий перець – 2 шт.
  • зелена цибуля – 50 г;
  • яйце – 1 шт .;
  • лимон, – 1 шт .;
  • овочевий бульйон – 250 г;
  • сіль і чорний перець – до смаку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійська закуска з винограду: покроковий рецепт

Приготування:

  1. Відварити яйце круто і порізати на дрібні шматочки.
  2. Почистити і дрібно порізати перець, цибулю, вичавити з лимона сік і перемішати з овочами і порізаним яйцем.
  3. Обсмажити на сухій сковороді арахіс, очистити його від шкірки і перемолоти в блендері до стану пюре.
  4. Перемішати це пюре з підігрітим бульйоном, сюди ж додати овочі з яйцем і соком лимона, посолити і знову добре перемішати.
  5. Якщо «Ахі» вийшов надто густим, можна додати в нього трохи теплої води.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре