Капуста квашена швидкого приготування: додаємо гарбуз і апельсин

Все буде добре

Чи існує рецепт квашеної капусти швидкого приготування? Будьте впевнені, що так! Квашена капуста з гарбузом і апельсином – саме те, що вам потрібно. Дізнайтеся рецепт приготування цієї чудової капусти просто зараз!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат з пекінською капустою та креветками: рецепт Ектора-Хіменес Браво

ж

Складові:

  • Капуста – 3 кг
  • Гарбуз – 200 г
  • Цукор – 150 г
  • Апельсин – 1 шт.
  • Вода – 1 л
  • Яблучний оцет – 50 мл
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Рослинна олія – ​​50 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекінська капуста «Кімчі»: рецепт Сергія Калініна

Приготування:

  1. Капусту нашаткувати великими шматками.
  2. Гарбуз очистити від шкірки та насіння, натерти на буйній тертці.
  3. Апельсин очистити від насіння, подрібнити разом зі шкіркою.
  4. Змішати капусту, гарбуз, апельсин і 50 г цукру.
  5. Всю суміш укласти в емальовану каструлю.
  6. Приготувати розсіл: змішати воду, сіль, 100 г цукру, яблучний оцет, рослинну олію. Закип’ятити.
  7. Залити капусту киплячим розсолом.
  8. Настоювати добу.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре